Foto's

8 juni stratenmarkt te Hernen


Op 8 juni was Stichting de Moderne Papegaai met een stand vertegenwoordigd bij de  stratenmarkt te Hernen. Dit grote evenement is een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden. De markt trekt vele honderden bezoekers. Een unieke gelegenheid om aandacht te vragen voor het welzijn van kromsnavels in het algemeen, en de verzorging, info over opvang en adoptie van papegaaien in het bijzonder.
 
 
De dag begon al vroeg voor de vrijwilligers met het inrichten van de kraam en het vinden van een plekje voor de opvangpapegaaien en de papegaaien van de vrijwilligers.
 
Als snel werd het druk, er werd veel info gegeven over verzorging in de omgang op de moderne manier.Er was met name veel belangstelling voor ons opvang en adoptie beleid voor papegaaien  die op zoek zijn naar een nieuw huis. Dankzij de aankondiging in de pers kwamen er veel  belangstellenden met gerichte vragen over hun huisdier.
 
 
Dankzij de media bereiken we steeds meer mensen om zodoende onze doelstellingen te bereiken nl: betere leefomstandigheden voor kromsnavels die in de huiskamer worden gehouden.
 
 
Karel, ons opvangertje die is gevonden tussen de containers in de haven van Rotterdam paste op de doos met speelgoed.
 
 
Een geslaagde dag, volgend jaar zijn we zeker weer aanwezig op de volgende stratenmarkt!
zie ook www.stratenmarkt.nl
 

Share our website