Foto's

SdMP op Recreatieoord Binnenmaas


Kinderboerderij
Op 28 mei waren we te gast op de kinderboerderij van het recreatiegebied Binnenmaas te Mijnsherenland. Het weer zat gelukkig mee, ondanks de slechte weersvoorspelling. Het werd al snel gezellig druk.
Vrijwilligers hadden de eigen vogels meegenomen. Zoals gewoonlijk werd informatie gegeven over de moderne papegaai.

Kinderen en papegaaien
Het was opvallend dat er steeds meer kinderen met de papegaai kwamen. Voor de kleintjes is het altijd weer leuk om op de foto te gaan met een papegaai.

papegaaienliefhebbers
Het terrein van het evenement was geschikt om lekker te gaan zitten  en andere papegaaienliefhebbers te ontmoeten. Zeker voor nieuwkomers, die op zoek zijn naar informatie om op een andere manier om te gaan met de eigen papegaai of parkiet de gelegenheid om nieuwe indrukken op te doen.

papegaaienbuggy's
Steeds meer mensen gaan lekker wandelen met de papegaai, en steeds vaker zien we de buggy als een handige manier om de kromsnavels mee te nemen. Op deze dag werden er weer een aantal buggy's verkocht. Wilt u ook een buggy voor uw papegaai aanschaffen? Stuur dan een e-mail naar info@demodernepapegaai.nl

Schminken
Voor de kinderen was er een vrijmarkt en voor de gaaienliefhebbers natuurlijk de gelegenheid om kinderspeelgoed voor de papegaai aan te schaffen. MariĆ«tte was er zoals gewoonlijk weer bij om de kinderen te schminken. De opbrengst van het schminken en van de verkoop van kinderspeelgoed door vrijwilligers op deze dag kwamen geheel ten goede aan de stichting.

met dank aan de vrijwilligers voor hun inzet!

 


Share our website