Publicaties

Informatie over adoptie


Stichting de Moderne Papegaai® is hard op zoek naar goede adoptiegezinnen voor de opvangpapegaaien!

Heeft u uw hart verloren aan papegaaien? En heeft u ervaring met het houden van papegaaien? Heeft u wel eens nagedacht over het adopteren van een papegaai die u hulp hard nodig heeft? Een papegaai die wegens omstandigheden afgestaan is en nu hard op zoek is naar een goed nieuw en blijvend thuis? Zo ja, lees dan snel verder!

 

Papegaaien die worden opgevangen door de stichting moeten natuurlijk deel uit gaan maken van een nieuw en modern gezin! De opvangpapegaaien hebben soms een lang verleden achter de rug als ouderwetse papegaai, en staan te springen om als Moderne papegaai opgenomen te worden in een modern gezin waar zij met respect behandeld worden! Alleen als het adoptiegezin voldoet aan de moderne eisen, komt zij in aanmerking voor een adoptiepapegaai. Bent u niet (goed) bekend met moderne papegaaien? Of twijfelt u aan uw eigen capaciteiten als modern gezin? Geen nood! Stichting de Moderne Papegaai® adviseert u graag, hoe ook u voor de papegaai een perfect adoptiegezin kunt zijn!

 

Een papegaai die geadopteerd wordt, blijft eigendom van de stichting. De stichting blijft dus ten alle tijden verantwoordelijk voor het welzijn van de papegaai.
Immers de papegaai staat bij de stichting op de 1e plaats! Papegaaien van de stichting mogen niet verkocht of weggegeven worden. De adoptiegezinnen houden de stichting op de hoogte van de ontwikkelingen van de papegaai. Het belang van de papegaai staat voorop!

Wilt u in aanmerking komen als adoptiegezin? Lees bij veel gestelde vragen wat te doen en neem dan contact op met de stichting. Adoptiegezinnen zijn hard nodig, en zullen door de stichting aan alle kanten geholpen worden om een goed tehuis te zijn voor de opvangpapegaaien! 


Share our website