Publicaties

Steun de Stichting


Diverse manieren om ons financieel te steunen

Stichting de Moderne Papegaai krijgt geen overheidssubsidie om de papegaaien te helpen. We zijn geheel afhankelijk van de financiele steun. We hopen dat de Moderne papegaaien ook op uw steun kunnen rekenen!

Onze gegevens:
Stichting de Moderne Papegaai
Postbus 137
2980AC Ridderkerk
Bank: ABN AMRO 60.10.03.853

U kunt op de volgende manieren Stichting de Moderne Papegaai financieel steunen.
 

 • Donateur worden (stort minimaal euro 20,- op onze bankrekening)
 • Eenmalige schenking
 • Periodieke schenking
 • Nalatenschap

  Financiele hulp is altijd welkom! Met een eenmalige schenking helpt u ons weer een stapje verder op weg naar een Moderne toekomst voor de papegaai! Afhankelijk van uw inkomen is zo'n eenmalige schenking aftrekbaar van de belasting. Raadpleeg hiervoor uw belastingadviseur.

  Periodieke schenking voordelig voor u, hard nodig voor de moderne papegaai! De periodieke schenking is aftrekbaar van de belasting. Dit maakt deze manier van schenken zowel voor Stichting de Moderne Papegaai als voor u aantrekkelijk. U kunt uw notaris een notariele akte (periodieke schenking) laten opmaken, waarmee u zich verplicht de Stichting de Moderne papegaai gedurende minstens vijf jaar een vast bedrag per maand te schenken.

  Legaat
  U kunt Stichting de Moderne Papegaai legateren. Dit kan uitsluitend testamentair geregeld worden, waarbij u in de zogeheten lastbepaling aangeeft voor welk specifiek doel het geld moet worden aangewend.

  Zorg voor de papegaaien als u er niet meer bent 
  Een papegaai kan wel 80 jaar oud worden! De kans is groot dat uw papegaai u overleefd. Indien in uw huidige leefomgeving niemand zorg kan dragen na uw overlijden voor uw papegaai, kan Stichting de Moderne Papegaai de zorg voor uw papegaai op zich nemen. U kunt Stichting de Moderne papegaai als erfgenaam opnemen in uw testament. Wellicht heeft u geen papegaai maar staat u geheel achter onze doelstellingen, ook dan dan kunt u natuurlijk Stichting de Moderne papegaai als erfgenaam opnemen. De stichting krijgt dan het door u aangegeven deel van de erfenis, waarbij u in de zogeheten lastbepaling kunt aangeven voor welk speciaal doel uw nalatenschap moet worden aangewend. Denk hierbij onder andere aan de opvang, de nazorg en de preventie. U kunt dat allemaal door de notaris laten vastleggen. Zowel voor uw eigen papegaai als voor alle moderne papegaaien in het algemeen.
  Als u dat wilt, neemt de stichting na uw overlijden de verantwoordelijkheid voor uw papegaai volledig over. U neemt dan Stichting de Moderne papegaai op als erfgenaam - voor hoeveel is natuurlijk aan u zelf. Daaraan verbindt u de voorwaarde dat wij ervoor zorgen dat uw papegaai goed terechtkomt. Wij garanderen een goed tehuis en een uitstekende verzorging. Een modern papegaaienleven lang!

Share our website